Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

13 juli '20

Over een paar dagen staat de zomervakantie voor regio Midden voor de deur. Ook onze makelaars en kopersbegeleiders genieten dan van een welverdiende vakantie. En daarom kan het zijn dat we wat minder goed bereikbaar zijn of dat een antwoord op jouw vraag wat langer kan duren. We wensen je een fijne vakantie toe!

Vakantie makelaars

Wooncoach René van Beek van Makelaardij De Parel is van 27 juli t/m 16 augustus met vakantie. Voor deze periode nemen zijn collega's zijn werkzaamheden waar, maar het kan zijn dat het beantwoorden van vragen langer kan duren. Ook Carole van den Bogerd gaat rond deze tijd met vakantie. Zij is afwezig van 29 juli t/m 19 augustus. Na haar vakantie zal ze zo snel mogelijk reageren op kopersvragen. 

Carole
Rene

Vakantie kopersbegeleiders

Kopersbegeleiders Ronald en Danielle van Dura Vermeer genieten van maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus van hun vakantie. In die periode worden vragen over meerwerk dus even niet beantwoord, maar na de vakantie nemen zij uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

Kopersbegeleiders

De klantenservice van BPD is tijdens de zomervakantie gewoon bereikbaar op 088 - 712 29 28 volgens de reguliere openingstijden. Het kan wel zijn dat het beantwoorden van jouw vraag wat langer duurt dan dat je normaal van ons gewend bent. Heb je een vraag? Bel of chat met ons team, of laat een bericht achter. Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

  Woningaanbod bekijken
  Meer nieuws lezen