Beschikbaar woningaanbod in Laakse Tuinen

17 juni '20

In Laakse Tuinen zijn nog enkele woningen vrij. Bekijk het beschikbare woningaanbod en bel Makelaardij De Parel op 033-4669902 voor een optie of stuur een mail naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl.

image alt

Opzoek naar een nieuwbouwwoning waar je snel in kunt?

De bouw van bouwnummers 106, 116 en 234 is in volle gang! Deze drie tussenwoningen met een woonoppervlakte van 164 - 172 m2 hebben een parallel keukenopstelling en hierdoor kan je een ronde tafel voor het raam aan de voorkant van het huis plaatsen. De ruime zithoek van deze drie woningen vind je aan de achterkant van het huis en via de schuifdeur bereik je de tuin met achterin een berging. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. En de zolder? Daar realiseer je met gemak extra slaapkamers, een werkkamer of een sportruimte. 

Bekijk bouwnummer 106
Bekijk bouwnummer 116
Bekijk bouwnummer 234

image alt

Opzoek naar een grote woning met tuin op het Zuid-Westen?

Bouwnummers 313 t/m 316 hebben een woonoppervlakte van 167 - 176 m2 en kijken prachtig uit over het water 'De Laak'. De tussenwoningen hebben een tuin op het Zuid-Westen en twee eigen parkeerplaatsen. Door de vele ramen zijn het zeer lichte huizen. Aan de voorkant van het huis vind je de zithoek en aan de achterkant een keuken met kookeiland en schuifdeur naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn de badkamer en 3 slaapkamers gesitueerd. En de zolder kan je nog helemaal zelf invullen. 

Bekijk bouwnummer 313
Bekijk bouwnummer 314
Bekijk bouwnummer 315
Bekijk bouwnummer 316

image alt

Opzoek naar een unieke woning met een vide?

Bouwnummer 318 heeft een unieke indeling door de vide. Zo heb je op de begane grond een grote leefkeuken en op de eerste verdieping een heerlijke woonkamer. Bij de woningen horen 2 parkeerplaatsen op het parkeerterrein en achterin de tuin op het Zuid-Westen staat een berging. Op de tweede verdieping vind je 2 slaapkamers waarvan één met inloopkast. En de vierde verdieping vind je een derde slaapkamer. 

Bekijk bouwnummer 318

  Meer nieuws lezen
  Contact opnemen