Bouwnummers Tuin 22 staan online

26 juli '21

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en de voorlopige plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Voorlopige prijzen en plattegronden

We hebben de indicatieve prijzen en voorlopige plattegronden op de website geplaatst. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten en hoe de indeling van de woningen waarschijnlijk gaat worden. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw wensen en budget past. Op het moment dat alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld en worden de definitieve plattegronden gedeeld. 

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod