Bouwnummers Laakse Kroon II en III

5 oktober '20

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en concept plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete appartement op je persoonlijke wishlist.

Naar het woningaanbod

Hoe werken prijsindicaties?

Op dit moment zijn de indicatieve bouwnummer prijzen bekend. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de appartementen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een appartement tussen zit dat bij jouw budget past. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld. 

Welk bouwnummer past bij jou?

Nu alle 30 bouwnummers van Laakse Kroon II en III op de website staan, is het tijd om de appartementen met elkaar te vergelijken. Ben je opzoek naar een woning met tuin of balkon? Wil je 2 of 3 slaapkamers? En welk uitzicht spreekt je het meeste aan? Aan de hand van de concept plattegronden en indicatieve prijzen heb je vast al een favoriet. Plaats deze woning(en) op je persoonlijk wishlist door het geven van een hartje. 

  Indicatieve prijzen bekijken
  Een wensenlijst maken