Bouwupdate Laakse Tuinen en beschikbaar woningaanbod

30 maart '20

Er wordt volop gegraven op de bouwplaats van Laakse Tuinen. Wil je ook wonen in Amersfoort Vathorst? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar enkele woningen vrij.

image alt

Bouwnummer 104

Ben je opzoek naar een vrijstaande woning in Amersfoort Vathorst? Bouwnummer 104 heeft een woonoppervlakte van 153 m2 en is lekker licht door de vele ramen. De tuingerichte woonkamer is groot genoeg voor een grote hoekbank voor het hele gezin en een kookeiland. Op de eerste verdieping vind je een riante masterbedroom, een slaapkamer en een bad die groot genoeg is voor een bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping is er nog genoeg ruimte voor 2 extra slaapkamers en hier vind je ook de technische ruimte voor de wasmachine en droger. En goed nieuws de bouw van deze woning start in juni.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummers 106, 116 en 234

Vind jij een ronde eettafel ook zo gezellig? Deze drie woningen hebben een parallel keukenopstelling en hierdoor kan je een ronde tafel voor het raam aan de voorkant van het huis plaatsen. De zithoek van deze drie woningen vind je aan de achterkant van het huis en via de schuifdeur bereik je de tuin met achterin een berging. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. En de zolder? Dan realiseer je met gemak extra slaapkamers, een werkkamer of een sportruimte. En goed nieuws de bouw van deze drie woningen is al gestart.

image alt

Bouwnummer 113

Bouwnummer 113 grenst aan een groen hofje, dus kinderen kunnen hier heerlijk onbezorgd buitenspelen. Deze woning heeft een uitbouw van 1,2 meter en is daardoor 152 m2 groot. De woonkamer grenst aan de tuin op het Noorden die door zijn diepte van 11 meter genoeg zon en schaduw biedt. De keuken vind je in het midden van het huis en aan de voorkant van het huis is er plek voor een ronde eettafel. Op de eerste verdieping vind je de badkamer en 3 slaapkamers. En de zolder is nog helemaal naar jouw wensen in te delen. Maak je hier een extra slaapkamer, werkkamer of sportruimte? En het goede nieuws de bouw is al gestart!

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 128

Deze tussenwoning grenst aan een groen hofje en heeft een tuin op het Zuiden. Door de dwars- en langskap springt deze woning er echt uit! De woning heeft door de uitbouw van 1,2 meter een woonoppervlakte van 161 m2. De woonkamer heeft een open keuken in eilandopstelling aan de achterkant van het huis met een schuifdeur naar de tuin. Aan de voorkant vind je een riante zithoek. Op de eerste verdieping zitten 3 slaapkamers en een badkamer met Sphinx sanitair. En de zolder kan je naar eigen wens inrichten.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 206

Deze 2 onder 1 kapwoning kijkt prachtig uit over het water en heeft een overtuin met aanlegplaats voor je boot. Uiteraard heeft deze woning ook een achtertuin. Met maar liefst 2 tuinen heb je altijd een plekje om te relaxen in de schaduw of in de zon. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 146 m2 en heeft een keuken in het midden van de woning. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. En de zolder? Die kan je helemaal inrichten naar jouw wens! Wat dacht je bijvoorbeeld van een masterbedroom met inloopkast en tweede badkamer? En het goede nieuws de bouw start al in juni. 

Woning bekijken
image alt

Bouwnummers 210 en 211

Deze jaren 30 woningen in een modern jasje hebben allemaal een overtuin aan het water met aanlegplaats. Zo stap je straks voor jouw woning in je bootje om lekker een dagje te varen richting Spakenburg. De woningen hebben een woonoppervlakte van 159 m2 en bieden dus genoeg ruimte voor het hele gezin. Doordat de keuken in het midden van de woning staat, kan je tijdens het koken contact houden met je gezin. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. En de zolder? Die kan je helemaal inrichten naar jouw wens! En het goede nieuws de bouw start al in juni. 

image alt

Bouwnummer 213

Bouwnummer 213 ligt aan een mooie groene laan en heeft een overtuin aan het water. Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van 137 m2. De keuken zit in het midden van de woning en de zithoek grenst aan de tuin. Achterin de tuin vind je een berging en op het parkeerterrein krijg je een solar carport parkeerplaats toegewezen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. En de zolder is nog vrij in te delen. De bouw van deze woning start in juni. 

Woning bekijken
image alt

Bouwnummers 313, 315, 317 en 318

Alle vier deze woningen kijken prachtig uit over het water 'De Laak'. Ze hebben een tuin op het Zuid-Westen en met een woonoppervlakte tussen de 167 en 176 m2 ruimte genoeg voor het hele gezin. Door de vele ramen zijn het zeer lichte huizen. Bouwnummers 317 en 318 hebben een unieke indeling door de vide. Zo heb je op de begane grond een grote leefkeuken en op de eerste verdieping een heerlijke woonkamer. Alle woningen krijgen 2 parkeerplaatsen op het parkeerterrein achter de woning toegewezen en hebben een berging achterin de tuin. Naar verwachting start eind 2020 de bouw van deze woningen.

Woningen bekijken

Zit jouw droomwoning hierbij?

Bekijk het beschikbare woningaanbod in de verkavelingskaart hieronder en bel Makelaardij De Parel op 033-4669902 voor een optie of stuur een mail naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl.

  Meer nieuws lezen
  Contact opnemen