Brochure en 360 graden beelden

15 februari '22

We hebben twee 360 graden beelden laten maken waardoor je Tuin 23 vanuit het water en vanuit de lucht kunt bekijken. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Tuin 23. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

image alt

Jouw favoriete woning in een brochure

Heb jij al een favoriete woning gevonden in Tuin 23? Dan is het mogelijk om een brochure te downloaden met de informatie die op dit moment beschikbaar is. Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete woning en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete  bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de pagina Woningen

360 graden beelden

Nieuwsgierig hoe Tuin 23 er vanuit de lucht uit ziet? Bekijk dan snel onderstaande vogelvlucht. Of ben je misschien geïnteresseerd in een 2 onder 1 kapwoning? Dan is het extra leuk om te zien hoe je tuin straks grenst aan het water. Je kunt hier in de winter heerlijk schaatsen en in de zomer suppen of je eigen bootje neerleggen.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningen