Conceptbeelden Tuin 22

23 augustus '21

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Tuin 22 en daarom zijn we druk bezig met de voorbereidingen. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele concept artist impressions te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

image alt

Artist impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

De foto hiernaast laat de tuin van bouwnummer 231 zien. Hieronder zie je de slaapkamer van bouwnummer 227, dan de zithoek van bouwnummer 231 gevolgd door de woonkamer van bouwnummer 231. Dan zie je de keuken van bouwnummer 245 en als laatste de zithoek van bouwnummer 220.

  Meer nieuws
  Naar het woningaanbod