De afwerking van jouw appartement

26 oktober '20

Heb je al een appartement in De Laakse Kroon II of III op het oog? Dan is het goed om te weten dat een keuken en badkamer bij de prijs is inbegrepen. Je kunt de keukenflyer vinden onder jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads.

image alt

Een keuken bij de prijs inbegrepen

Alle appartementen in Laakse Kroon II en III krijgen een keuken. De basiskeuken van EcookPlus is greeploos, heeft kunststof kastje, een multiplex werkblad en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En de apparatuur die is inbegrepen, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast, zijn van Siemens.

Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur van Eigenhuis Keukens. Wil je weten welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure.

keuken
keuken
keuken
image alt

Een appartement inclusief badkamer

Alle appartementen in Laakse Kroon II en III zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard voorzien van antracietgrijze vloertegels (330 x 330 mm). En krijgen de wanden van het toilet en de badkamer standaard witte wandtegels (150 x 300 mm liggend geplakt). 

Al het sanitair is van Geberit en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimten wandcloset en een fonteintje. En wordt de badkamer standaard uitgerust met een dubbele wastafel met spiegel, inloopdouche en tweede toilet.

Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Bespreek dit dan met de badkamerleverancier. 

badkamer
badkamer
badkamer
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod