De bouw van Laakse Kroon gaat binnenkort starten!

8 maart '21

Goed nieuws voor de kopers van een appartement of woning in de Laakse Kroon. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen binnenkort start. 

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar voor 5 april 2021 langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt.

Wanneer start de bouw?

De verwachting is dat aannemer Dura Vermeer Bouw Hengelo medio april start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken, maar bijvoorbeeld ook het bestellen van heipalen. De kopersbegeleider van Dura Vermeer Bouw Hengelo, Dewie Voortman, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er maandelijks beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning.

Wij wensen de kopers van een woning in Laakse Kroon mede namens Bouwbedrijf Dura Vermeer Bouw Hengelo een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Wil je ook wonen in Vathorst? Beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen