De bouwnummers staan online!

24 april '19

De bouwnummers voor de eengezinswoningen in Laakse Tuinen 1 en 2 in Amersfoort Vathorst staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? 

Bekijk snel het woningaanbod.

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

De 64 eengezinswoningen die in Laakse Tuinen worden gerealiseerd zijn allemaal net even anders. Zo hebben sommige woningen een overtuin en andere woningen standaard een kookeiland. Enkele woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein en de andere woningen krijgen een solar carport parkeerplaats toegewezen op het mandelig binnenterrein. Ook de gevels verschillen per huis, zo heeft het ene huis een topgevel en de andere woning een dwarskap. Het is een mooie mix geworden. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een twee-onder-één-kap woning of vrijstaand huis? Vind je een grote tuin belangrijker of de ligging van de tuin? Gaat je voorkeur uit naar vier slaapkamers of drie waarvan de masterbedroom een walk-in-closet heeft? 

1

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Laakse Tuinen 1 en 2 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €359.500 v.o.n en de duurste woning kost €689.500. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Amersfoort Vathorst. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over Laakse Tuinen 1 en 2. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken