De bouwnummers van Tuin 1c staan online

27 maart '20

De bouwnummers van Laakse Kroon I, II, IV en V zijn samen met de indicatieve prijzen en concept plattegronden onder het woningaanbod van Tuin 1c te bekijken. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

image alt

Voorlopige prijzen

In Tuin 1c worden 7 eengezinswoningen en 26 appartementen gerealiseerd, verdeeld over Laakse Kronen I, II, IV en V. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Ben je opzoek naar een appartement met tuin of juist met groot balkon? Of heb je interesse in een tussen- of hoekwoning? En welke plattegrond spreekt je dan het meeste aan?

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Tuin 1c nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. Het goedkoopste appartement heeft een v.o.n. prijs van €295.000 v.o.n en de goedkoopste eengezinswoning kost € 405.000 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Woningaanbod bekijken

Interesse? Schrijf je in!

Naar verwachting start in de zomer de verkoop van dit nieuwbouwplan in Amersfoort Vathorst. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over Tuin 1c. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken