De bouwnummers van Tuin 3a staan online

12 februari '20

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en concept plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

De 32 eengezinswoningen die in Tuin 3a worden gerealiseerd zijn allemaal net even anders. Zo hebben sommige woningen een keuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. Ook de gevels verschillen per huis, zo heeft het ene huis een topgevel en de andere woning een dwarskap. Het is een mooie mix geworden. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een twee-onder-één-kap woning of vrijstaand huis? Of kies je voor een hoekwoning aan het water of tussenwoning in een kindvriendelijk hofje? 

1

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Tuin 3 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €339.500 v.o.n en de duurste woning kost €649.500. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Amersfoort Vathorst. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over Tuin 3a. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken