De bouwnummers van Tuin 3b staan online

24 juni '20

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en concept plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

De 34 eengezinswoningen die in Tuin 3a worden gerealiseerd zijn allemaal net even anders. Zo hebben sommige woningen een keuken aan de voorkant van het huis en andere woningen hebben de keuken juist aangrenzend aan de tuin. Ook de gevels verschillen per huis, zo heeft het ene huis een topgevel en de andere woning een dwarskap. Het is een mooie mix geworden. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een twee-onder-één-kap woning of vrijstaand huis? Of kies je voor een hoekwoning aan het water of tussenwoning in een kindvriendelijk hofje? 

1

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Tuin 3 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €355.000 v.o.n en de duurste woning kost €650.000. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod
Je hebt een account nodig om je straks in te kunnen schrijven Maak een Mijn Eigen Huis account aan