Definitieve plattegronden Tuin 23

9 februari '22

De definitieve ingekleurde plattegronden van de woningen in Tuin 23 zijn klaar en staan op de website. Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wordt die extra slaapkamer straks een kinderkamer, werkkamer of inloopkast? Leuk om nu alvast over na te denken. Bekijk de plattegronden onder jouw favoriete bouwnummer. En laat je meteen inspireren door de mogelijke indelingen. Of ga aan de hand van Floorplanner zelf aan de slag met het inrichten van jouw ideale plattegrond.

Plattegronden bekijken
image alt

Richt jouw favoriete plattegrond in met Floorplanner

Hoe ziet de perfecte indeling voor jouw favoriete bouwnummer er uit? Ga nu zelf aan de slag met de inrichting van misschien wel jouw toekomstige woning. Pas de meubels aan en maak jouw ideale woonkamer plattegrond in Floorplanner. 

Let op de verkooptekeningen zijn leidend qua afmetingen, Floorplanner is indicatief, maar geeft wel een goed beeld hoe de basis plattegrond per bouwnummer er uit ziet.

Wanneer je straks een woning toegewezen krijgt en de perfecte indeling hebt samengesteld in Floorplanner raden we je aan om de formaten nog even goed na te lopen voordat je jouw droomkeuken, eettafel of bank daadwerkelijk besteld. 

Hoe werkt het?

 

  1. Download de FML Bestanden via https://we.tl/t-CqKA8TKT5y
  2. Maak een Floorplanner account aan of log in wanneer je al een account hebt via floorplanner.com
    image.png
  3. Klik op 'Project aanmaken' of 'Create project'image.png
  4. Klik op 'Kies bestand' om een FML import te doen image.png
  5. Uploadt het FML bestand en klik op 'Start project'image.png
  6. Mocht het bestand niet zichtbaar zijn na het uploaden ga dan even terug naar het dashboard, daar zie je hem als het goed is wel staan. Het inrichten kan beginnen! image.png
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod