Definitieve prijzen en plattegronden Tuin 1a

16 juli '19

De definitieve prijzen van de 13 woningen in Laakse Tuinen - Tuin 1a zijn vastgesteld. En ook de plattegronden en verkooptekeningen van de woningen zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen! Bekijk de plattegronden, verkooptekeningen en prijzen onder het bouwnummer.

Naar het woningaanbod

Een zeer complete woning

De prijzen voor Tuin 1a zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden zodra de verkoop is gestart. Je maakt zo meer kans op jouw favoriete woning. Wist je trouwens dat je € 15.000 extra kunt lenen doordat de woningen een EPC van 0 hebben? 

Het inrichten kan beginnen!

Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woning wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? Waar plaatsen we de eetkamer tafel? En hangt de lamp dan wel boven de tafel? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? Leuk om nu alvast over na te denken.

Amersfoort Vathorst
Amersfoort Vathorst
Amersfoort Vathorst

Interesse? Maak een account aan

Nog maar een paar dagen en dan start de verkoop van Laakse Tuinen - Tuin 1a. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en like je favoriete woning uit Tuin 1a. Alleen dan krijg je a.s. donderdag de start verkoop mail voor Tuin 1a.

Account aanmaken
  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod