Definitieve prijzen Laakse kroon I, IV en V

20 juli '20

Over een maand start de verkoop van Laakse Kroon I, IV en V. Nu de prijzen van de woningen en appartementen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Een zeer complete woning

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende definitieve prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een gasloze woning met o.a. vloerverwarming en een luchtwarmtepomp in eigendom
  • Zonnepanelen op het dak van jouw woning of carport parkeerplaats 
  • 1 of 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage
  • Een complete badkamer en keuken
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

De financieel adviseurs van Rabobank Amersfoort Eemland staan voor je klaar. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken de adviseurs jouw financiële mogelijkheden en de daarbij bijbehorende maandlasten. Zij kunnen ook een gratis financiële check voor je opstellen. Je kunt contact opnemen via
financieeladvies.amersfoorteemland@rabobank.nl.

Rabobank adviseurs
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod