Definitieve prijzen Tuin 3a

5 maart '20

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Tuin 3a. Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Naar het woningaanbod
image alt

Een zeer complete woning

De prijzen voor Tuin 3a zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Zonnepanelen op het dak of op een carport
  • Een bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp
  • Minimaal 1 eigen parkeerplaats
  • Afgewerkte badkamer
  • Hypotheekvoordeel en extra leencapaciteit door EPC 0
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden zodra de verkoop is gestart. Je maakt zo meer kans op jouw favoriete woning. 

Zonnepanelen en een bodem- of luchtwarmtepomp

Alle woningen krijgen zonnepanelen op het dak of op een carport en minimaal 1 parkeerplaats toegewezen. Sommige parkeerplaatsen zijn overdekt door een solar carport. Bouwnummers 301 t/m 306 en 327 t/m 332 krijgen een luchtwarmtepomp. En bouwnummers 307 t/m 326 krijgen een bodemwarmtepomp voor warmte en koeling. Optioneel is het mogelijk om te switchen van een luchtwarmtepomp naar bodemwarmtepomp. Overigens krijgen alle woningen zonnepanelen.

Interesse?

Zie jij jezelf wel wonen in de nieuwe wijk Laakse Tuinen? Laat dan je naw-gegevens achter onder de woning van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Tuin 3a. 

  Hoe werkt een financiele check
  Bekijk het woningaanbod