Dit is de badkamer van Laakse Kroon I, IV en V

5 augustus '20

Na oplevering nog flink aan de bak om jouw nieuwe huis bewoonbaar te krijgen, is verleden tijd. Standaard krijgt jouw woning namelijk al een complete afwerking. Alle woningen in Laakse Tuinen worden namelijk standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

Toiletruimte

De toiletruimte krijgt een witte Geberit wandcloset Smyle square met een witte Wisa Argos drukplaat. En de witte Geberit Icon fontein 38x28 cm krijgt een chromen kraan van Grohe, type Concetto. Praktisch en modern. De vloer van het toilet wordt voorzien van antracietgrijze vloertegels (330 x 330 mm). De wanden van het toilet worden tot een hoogte van circa 1,2 meter boven de vloer voorzien van witte wandtegels (150 x 300 mm liggend geplakt). 

Toilet Geberit
Fontein
Grohe Kraan

Badkamer

Ook in de badkamer is het sanitair van Geberit en zijn de kranen van Grohe. Zo is het toilet in de badkamer hetzelfde als in de toiletruimte. De dubbele witte Geberit Icon wastafel is 120 cm breed en 48 cm diep. De twee bijbehorende chromen mengkranen zijn van Grohe, type Concetto. De bijpassende rechthoekige spiegel is 120 x 80 cm. Ook het chromen douchesysteem met thermostatische mengkraan is van Grohe, type Tempesta Cosmopolitan. De inloopdouche krijgt een douchegoot Easydrain Multi rooster en geen douchewand maar een gemetseld muurtje. Wel zo mooi, toch? Daarnaast komt er een witte elektrische handdoekradiator Palermo-EL III/Fischio in de badkamer. En krijgt de badkamer antraciet grijze vloertegels 330 x 330 en witte wandtegels 150 x 300 die liggend worden geplakt tot aan het plafond. 


Easydrain
Dubbele wastafel Geberit
Mengkraan Geberit
Douche Grohe

Andere wensen?

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Wil je de badkamer meer naar je zin maken? Het is bijvoorbeeld mogelijk om optioneel te kiezen voor een bad. Of geef je badkamer meer bergruimte met een mooie (optionele)onderbouw onder de wastafel. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen