Duimen draaien? Of nog inschrijven? Maak vast kennis met de wooncoaches!

21 juni '19

Nog een paar dagen duimen draaien! Wie weet wordt jij straks wel gebeld door één van de makelaars met het goede nieuws dat je een woning toegewezen hebt gekregen in Laakse Tuinen. Zullen we vast kennismaken? Heb jij je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang de inschrijving sluit bijna!

image alt

René van Beek

René van Beek is woonachtig in Amersfoort Vathorst en als plaatselijke makelaar betrokken bij het nieuwbouwproject Laakse Tuinen. Hij is een pur sang nieuwbouwspecialist en wooncoach. Een voordeel want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning. Op de Wervershoofstraat 164 in Amersfoort heeft Makelaardij De Parel een gezellig pand waar de verkoopgesprekken plaatsvinden. 

René van Beek
rene@makelaardijdeparel.nl
033-466 9902 

image alt

Carole van den Bogerd

Carole van den Bogerd is als zelfstandig verkoopadviseur betrokken geweest bij de verkoop van Waterdorp. Ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig. Haar enthousiasme, ervaring en betrokkenheid zijn de middelen die ze inzet om jou als koper deskundig te begeleiden bij de aankoop van een woning in Laakse Tuinen. Maak kennis met Carole tijdens een verkoopgesprek in het i-centrum Vathorst aan de Veenslagen 2 in Amersfoort.

Carole van den Bogerd
info@carolevandenbogerd.nl
06-22 33 36 67

image alt

Ria van den Blink

Ria van den Blink is als freelance wooncoach een goede bekende van Amersfoort Vathorst. Ze is al jaren betrokken bij 033NieuwWonen en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een woning geholpen. Zij kan je alle ins en outs vertellen van de woningen in Laakse Tuinen én je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Ria van den Blink vinden plaats in het i-centrum van Vathorst aan de Veenslagen 2 in Amersfoort.

Ria van den Blink
r.blink@033nieuwwonen.nl
06-48386521