Eerste interieurworkshop groot succes!

15 november '19

Op dinsdag 12 november vond de eerste interieurworkshop voor kopers van een woning in Laakse Tuinen plaats. En wat was het een succes! Iedereen ging vol inspiratie naar huis en het was een mooi moment op de buren te leren kenen.

Verrassende indelingen

Tijdens de 2,5 uur durende interieurworkshop zijn er diverse mogelijke woonkamerindelingen gemaakt. Alle kopers werden begeleid door 2 interieurarchitecten om zo tot de beste en meest verrassende plattegrond te komen. Er waren zelfs kopers bij die hun meerwerk opties nog wilden aanpassen na het zien van een indeling waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Het was een avond vol inspiratie en nieuwe inzichten en een mooi moment om elkaar te leren kennen als toekomstige buren. 

1
2
1
2
1
2

Gratis interieurworkshop bij aankoop woning Laakse Tuinen

Bij aankoop van een woning in Laakse Tuinen krijg je een gratis interieurworkshop cadeau. Klik door onderstaande kaart en je ziet precies welk bouwnummer vrij is. Klik op het bouwnummer van je voorkeur en geef daar aan dat je geïnteresseerd bent. De makelaar neemt dan contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf direct contact met de makelaar opnemen door te bellen naar 033-4669902 of een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl

Wil je ook wonen in Laakse Tuinen? Bekijk beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen