Hoera, 50% is verkocht! Wat is er nog beschikbaar in Tuin 3a?

30 april '20

Ondanks corona hebben we binnen een maand maar liefst 16 woningen in Tuin 3a verkocht. Dat is 50% van het aantal woningen dat in verkoop is en daar mogen we best trots op zijn. Kopers, gefeliciteerd! Wil je ook wonen in Laakse Tuinen in Amersfoort Vathorst? Wacht dan niet te lang! Er zijn nog slechts 7 woningen vrij.

Naar beschikbaar woningaanbod
Nieuwbouw Amersfoort

Bouwnummers 313 en 315

Ben je opzoek naar een grote eengezinswoning met twee parkeerplaatsen, een tuin op het Zuid-Westen en een kookeiland? Dan moet je zeker eens kijken naar bouwnummers 313 en 315. Deze twee tussenwoningen liggen prachtig aan het water en bieden genoeg ruimte voor een groot of samengesteld gezin. Met zonnepanelen en een bodemwarmtepomp voor verwarming en koeling in de zomer ben je ook nog eens klaar voor de toekomst! Waar wacht je nog op?

Bouwnummers 323 en 324

Deze twee tussenwoningen zijn onderdeel van een rijtje 4 onder 1 kapwoningen. Met een tuin op het Westen geniet je elke zomeravond van het zonnetje onder het genot van een glas wijn of een speciaal biertje. Beide woningen hebben een woonoppervlakte van 150 m2, twee parkeerplaatsen, 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder met standaard dakkapel. Past bouwnummer 323 of 324 het beste bij jouw woonwensen?

Nieuwbouw Amersfoort
Nieuwbouw Amersfoort

Bouwnummers 327 en 332

Deze twee witte hoekhuizen van 133 m2 grenzen aan een groen hofje waar kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen. Dit is ook de plek waar je straks in het zonnetje een kopje koffie drinkt met je buren of waar jullie een buurtbarbecue organiseren. De woonkamer heeft een keuken in het midden van de woning. En op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is nog vrij in te delen. Zie jij jezelf hier wel in bouwnummer 327 of 332 wonen?

Bouwnummer 321

Deze 2 onder 1 kapwoningen va 170 m2 heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein, een berging naast de woning en een zonnige tuin op het Westen. Vanuit de woonkamer met open keuken met kookeiland kijk je uit op het water. Via de schuifdeur bereik je de grote tuin. Misschien plaats je hier straks wel een trampoline voor de kinderen? Op de eerste verdieping vind je de badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast. En de zolder? Die kan je helemaal naar eigen wens invullen. Hier wil je toch ook wonen?

Bekijk bouwnummer 321
  Ik wil een optie
  Naar het woningaanbod