Hoera, de bouw van Laakse Tuinen 1a en 2 start binnenkort!

29 november '19

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Tuin 1a en Tuin 2. Jullie mogen naar de notaris want de bouw gaat binnenkort starten.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar snel langs te gaan, anders betaal je meer bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. In dit deel van deze videoserie nemen we je mee naar de notaris.

Wanneer start de bouw?

Bouwbedrijf Dura Vermeer heeft de bouwvoorbereidingen al opgestart. Naar verwachting zullen de eerste bouwwerkzaamheden in maart te zien zijn. De bouwnummers 205 t/m 216 komen daarbij als laatste aan bod. Hiervan start de bouw naar verwachting in mei 2020. We zullen tijdens de bouwperiode ook maandelijks foto’s op de website delen om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning in Laakse Tuinen. Wij wensen de kopers een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Ook wonen in Laakse Tuinen? Bekijk beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen