Hoera eerste 3 woningen verkocht! Nog 4 woningen vrij!

27 januari '20

De kop is er af! De eerste 3 woningen in het nieuwbouwproject Laakse Tuinen - Tuin 1b in Amersfoort Vathorst zijn verkocht. En er staan nog 6 woningen onder optie. Wil je ook wonen in Laakse Tuinen? Er zijn nog 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen vrij. Het gaat om bouwnummers 101, 103, 124 en 128. Bel Makelaardij de Parel op 088-7122931 voor het verkrijgen van een vrijblijvende optie.

Bouwnummer 124
Bouwnummer 128

Bouwnummer 124

Altijd al gedroomd van een kookeiland? Bij bouwnummer 124 plaats je met gemak aan de achterkant van het huis een groot kookeiland met een tuingerichte bar. De tuin met berging ligt op het Zuid-Westen. Dus na een lange dag werken plof je hier in de zomermaanden heerlijk neer op je loungebank om van de laatste zonnestralen te genieten. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder met standaard dakkapel is nog vrij in te delen. Dus laat je gedachten de vrije loop! De woning kost € 425.000 v.o.n inclusief badkamer en een solar carport parkeerplaats. 

Meer weten

Bouwnummer 128

Deze charmante tussenwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 153 m2. En biedt dus genoeg ruimte voor het hele gezin. Aan de voorkant van het huis vind je een ruime woonkamer. De keukenopstelling aan de achterkant van het huis biedt je de mogelijkheid voor het plaatsen van een kookeiland. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is vrij in te delen maar door het raam aan de voorkant van het huis zou je hier een hele gave vierde slaapkamer kunnen realiseren. De woning kost € 432.500 v.o.n inclusief badkamer en een solar carport parkeerplaats. 

Meer weten
Bouwnummer 101
Bouwnummer 103

Bouwnummer 101

Opzoek naar een hoekwoning met 2 parkeerplaatsen? Wanneer je kiest voor bouwnummer 101 krijg je niet alleen 2 privé parkeerplaatsen toegewezen. Het zijn ook nog eens solar carport parkeerplekken waardoor je in de winter niet meer hoeft te krabben. de tuin ligt op het Noord-Westen dus je geniet altijd van schaduw en zon. Op de begane grond vind je een ruime keuken aan de achterkant van het huis. De zithoek aan de voorkant is lekker licht door de 3 ramen. Deze hoekwoning heeft standaard 3 slaapkamers, maar op zolder kan je nog een extra slaapkamer realiseren. De woning kost € 429.500 v.o.n. inclusief badkamer en 2 parkeerplaatsen. 

Meer weten

Bouwnummer 103

Deze hoekwoning valt meteen op in het straatbeeld door zijn uniek kap. Met een woonoppervlakte van maar liefst 158 m2 is deze woning zeer ruim te noemen. De woonkamer met 4 ramen is lekker licht en heeft een oppervlakte van 36 m2. De keuken in hoekopstelling bevindt zich aan de achterkant van het huis. Op de eerste verdieping vind je een de masterbedroom van 20 m2 en twee kleinere slaapkamers en een badkamer. En de zolder? Die is naar eigen wens in te vullen. Maak je hier een extra slaapkamer van? Of gebruik je deze ruimte als gameroom, speelkamer, sportplek of kantoor? De keuze is aan jou! De woning kost € 459.500 v.o.n.

Meer weten
  Beschikbare hoekwoningen bekijken
  Beschikbare tussenwoningen bekijken