Hulp bij je financiële check van de Rabobank

22 september '21

Een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning is de financiering. Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere bouwnummers in Tuin 22? Wij ontvangen dan graag een financiële check van jou zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs van de Rabobank Nieuwbouw Squad zijn nauw betrokken bij het project Tuin 22. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek

Vraag financiële check aan
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen