Inschrijving Laakse Tuinen - Tuin 1a gesloten

31 juli '19

Nog heel even geduld... over een paar uur worden de woningen in Tuin 1a toegewezen. Mocht je nou geen bouwnummer toegewezen krijgen? Of was je te laat met inschrijven? In Tuin 2 zijn nog diverse woningen vrij!

Bekijk beschikbaar woningaanbod

Wel een woning

Gefeliciteerd, je hebt een woning toegewezen gekregen! Op de dag van de toewijzing krijg je van ons een e-mail om je optie te accepteren. In jouw Mijn Eigen Huis account bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Indien je kiest voor het maken van een afspraak kan je aangeven op welke dag dat het beste uitkomt. De  makelaar belt je dan voor het maken van de definitieve afspraak. Wil je jouw optie annuleren? Doe dit dan via jouw account. Het is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen woning

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Te laat met inschrijven? Bel de makelaar
Wanneer start de bouw? Planning bekijken