Koop je huis volledig online!

31 mei '19

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is iets nieuws! In Laakse Tuinen bieden we je de mogelijkheid om het hele aankoopproces digitaal te doorlopen. Zelfs de handtekening onder de koopovereenkomst kun je digitaal, thuis vanaf de bank zetten. Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online

Wanneer je straks een woning toegewezen hebt gekregen kan je jouw optie bevestigen (of annuleren) in jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt 48 uur de tijd om dat te doen. Direct daarna bepaal je of je het aankoopproces digitaal wilt doorlopen, of toch liever bij de makelaar aan tafel. Kies je voor online? Dan doorloop je enkele stappen zodat het koopcontract opgemaakt kan worden. Binnen enkele werkdagen ontvang je dan van ons een e-mail met een link naar jouw overeenkomsten. Je plaatst digitaal (helemaal veilig en volledig wettelijk erkend) je handtekening en daarna ontvang je de ondertekende overeenkomsten in jouw Mijn Eigen Huis account. Heb je tijdens het proces nog vragen? Dan kan je altijd bellen naar 088 - 712 29 28.

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met René van Beek van Makelaardij De Parel. Hij is nieuwbouwspecialist en wooncoach voor het nieuwbouwproject Laakse Tuinen en te bereiken op 033-466 9902. 

Je kunt dus alsnog gewoon je handtekening op papier zetten en eventuele aanvullende vragen stellen. Aan jou de keuze!

Rene van Beek
Kans op een woning vergroten? Doe een financiële check
Hoe schrijf ik me in voor een woning? Maak een account aan