Laakse Kroon I, IV en V in 3D

24 augustus '20

Sinds enkele dagen staat de 3D configurator van Laakse Kroon I, IV en V op de website. In deze configurator zie je in een overzicht alle appartementen en woningen en kun je om de gebouwen of een individueel bouwnummer heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de balkons en tuinen bekijken, maar ook tot hoe laat je zon hebt in de zomer. 

Bekijk de configurator

Hoe werkt het?

Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen of woningen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze woonconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen appartement of woningen bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het appartementencomplex af en kijk van bovenaf de woningen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen.

Wil je weten tot hoe laat je zon hebt in je tuin of balkon? Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl. Klik, kijk en bewonder.

  Naar het woningaanbod
  Naar de configurator