Maak kennis met de kopersbegeleiders van Tuin 2

27 juni '19

Hoera, je hebt een woning toegewezen gekregen. Binnenkort heb je een verkoopgesprek met de makelaar en als je daarna nog steeds enthousiast bent een tekenafspraak. Na het tekenen van je koopcontract mag je ook op gesprek komen bij Daniëlle of Ronald, de kopersbegeleiders. Zullen we vast kennismaken?

Even voorstellen

''Hoi! Wat leuk dat je van plan bent om in De Laakse Tuinen te komen wonen. Wij zijn Ronald en Daniëlle, de kopersadviseurs van Dura Vermeer. Na het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst ontmoet je ons tijdens een kopersgesprek. Wij adviseren en begeleiden je tot aan de oplevering van je huis. Als kopersadviseurs helpen wij je bij het maken van je keuzes over hoe jij wilt wonen. Denk hierbij aan de indeling van je huis en de inrichting van je keuken en badkamer.''

Wij helpen je graag

Wij gaan je helpen bij alle keuzes, maar je kan je al wel goed voorbereiden. Wat kun je doen?

  • Allereerst: Neem de documenten met betrekking tot de meer- en mindewerkopties goed door. Deze documenten vind je in de kopersinformatiemap.
  • Ten tweede: Denk alvast goed na over de indeling van de ruimtes in jouw nieuwe huis. Wil je een uitbouw of dakkapel? Maar ook waar komt je bank en eettafel? Aan de hand van deze keuzes kunnen we namelijk goed bepalen waar elektra aansluitingen moeten komen.
  • Als laatst: Schrijf alle vragen die je hebt op en stel ze aan ons.

Tot snel

Tijdens de bouw blijven wij jullie begeleiden en organiseren wij diverse leuke momenten om de bouw van je huis te bekijken en je nieuwe buren te leren kennen. Veel plezier bij de voorbereiding en tot snel tijdens ons kopersgesprek in Vathorst.

Wil je ook wonen in Tuin 2? Er zijn nog woningen vrij!
Ik heb een vraag? Contact opnemen