Nieuw woningaanbod: Tuin 21

2 januari '21

Nu het grootste gedeelte van de woningen in Laakse Tuinen is verkocht, is het tijd om een nieuwe fase aan te kondigen: Tuin 21. We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod vanaf circa € 270.000 v.o.n. en meld je aan.

Nieuw woningaanbod bekijken

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

Tuin 21 bestaat uit 34 woningen, waarvan 5 bovenwoningen, 5 benedenwoningen, 12 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en 8 2 onder 1 kapwoningen. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Beneden bovenwoningen

Beneden bovenwoningen

Tussenwoningen

Tussenwoningen

Hoekwoningen

Hoekwoningen

2 onder 1 kapwoningen

2 onder 1 kapwoningen
image alt

Voorlopige prijzen

De definitieve vanafprijzen voor Tuin 21 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per woningtype op de website gepubliceerd. Binnenkort maken we ook de voorlopige prijzen op bouwnummerniveau bekend. De definitieve bouwnummer prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start.

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen