Nieuw woningaanbod: Tuin 21

18 mei '21

Nu het grootste gedeelte van de woningen in Tuin 21 is verkocht, is het tijd om een nieuwe fase aan te kondigen: Tuin 22. We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase net na de zomervakantie in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod vanaf circa € 295.000 v.o.n. en meld je aan.

image alt

Schrijf je in!

Tuin 22 bestaat in totaal uit 45 nieuwbouwwoningen. Aangezien er 5 woningen (2 hoekwoningen, 1 tussenwoning en 2 twee-onder-een-kap woningen) achterlopen in de ontwikkeling is er besloten om met 40 woningen in verkoop te gaan. Het gaat om 8 bovenwoningen, 4 benedenwoningen, 22 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. 

Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

De architectuur van de woningen in Tuin 22 is vergelijkbaar met de woningen die reeds gebouwd zijn in Laakse Tuinen 1 en 2, dus rij er eens langs!

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen