Nieuw woningaanbod: Tuin 23

2 december '21

Tuin 23 komt eraan! We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase halverwege het eerste kwartaal van 2022 in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod vanaf circa € 350.000 v.o.n. en meld je aan.

Nieuw woningaanbod bekijken
image alt

Schrijf je in!

In Tuin 23 komen in totaal 43 nieuwbouwwoningen. Het gaat om 14 riante 2 onder 1 kapwoningen die bijna allemaal een tuin aan het water hebben. Dan komen er nog 13 tussenwoningen waarvan 3 specials omdat ze extra breed zijn. Van de 10 hoekwoningen zijn er 4 woningen met een beukmaat van 7,2 meter en daarmee behoren ze ook tot de specials. En als laatste komen er nog 2 benedenwoningen met tuin en 4 bovenwoningen met balkon. Het is dus een zeer divers woningaanbod en een mooie mix qua architectuur.

Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

De architectuur van de woningen in Tuin 23 is vergelijkbaar met de woningen die reeds gebouwd zijn in Laakse Tuinen 1 en 2, dus rij er eens langs!

Bekijk Tuin 23 in 3D

We hebben van architect Mulleners & Mulleners een 3D model ontvangen die ook door klanten te bekijken is. Het gaat om een Enscape model waarbij je door Laakse Tuinen heen kunt lopen. Let op dit model is nog in ontwikkeling en kan nog wijzigen. Daarnaast is het een zeer zwaar bestand dus je moet er wel even rustig voor achter je laptop gaan zitten, maar het is zeker de moeite waard!

3D model bekijken
  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen