Nieuwe beelden en brochure Laakse Kroon II en III

30 oktober '20

Welke bouwnummers zijn jouw favoriet? Misschien dat de extra interieur en exterieur beelden, die we online hebben geplaatst, je helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook hebben we de brochure voor de appartementen in Laakse kroon II en III op de website gezet. We zien je inschrijving graag voor dinsdag 3 november 15.00 uur tegemoet!

image alt

Download en print je eigen brochure

Vanaf  nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Laakse Kroon II en III. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar woningpagina

Tuin en balkon impressies

Ben je opzoek naar een appartement met balkon of tuin? Vanuit bijna alle balkons kijk je prachtig uit over de weilanden, het water of de binnentuin. Maar wanneer je voor een tuin kiest loopt je zo de gezamenlijke binnentuin. We hebben een aantal balkon en tuin impressies laten maken om je de sfeer te laten proeven. Op de eerste foto's zie je in numerieke volgorde de buitenruimtes van bouwnummers 202, 212, 232, 313, 316 en 332.

Interieur impresssies

Ben je benieuwd hoe de appartementen er van binnen uit komen te zien? We hebben interieur beelden laten maken van bouwnummers 211, 223, 232, 315, 324, 325, 333 en 334 Je kunt deze hieronder bekijken in numerieke volgorde. Door deze beelden krijg je een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld. Welk appartement past het beste bij jouw wensen?

  Naar het woningaanbod
  Voorbeeld brochure