Nieuwe beelden Tuin 1c

10 oktober '19

De ontwerpen van de appartementen en eengezinswoningen die in Laakse Tuinen - Tuin 1c komen zijn verder uitgewerkt. Er worden in totaal 53 woningen gerealiseerd verspreid over 5 gebouwen. Ten opzichte van de vorige beelden is de grootste verandering dat alle gebouwen een plat dak krijgen. Zo profiteren met name de bovenste appartementen van meer gebruiksoppervlakte, meer daglicht, een beter uitzicht en deels dakterrassen in plaats van balkons. Bekijk snel de nieuwe beelden. 

Appartementen en woningen

In Tuin 1c worden 3- en 4 kamer appartementen met dakterras of balkon en eengezinswoningen met tuin gerealiseerd. Alle appartementen krijgen minimaal 1 eigen ondergrondse parkeerplek. De grootte van de woningen varieert van circa 80 tot 150 m2 en de verdeling is als volgt: blok 1 krijgt 16 (3- en 4 kamer) appartementen, blok 2 krijgt 10 (3- en 4 kamer) appartementen, blok 3 krijgt 20 (3- en 4 kamer) appartementen, blok 4 krijgt 4 eengezinswoningen en blok 5 krijgt 3 eengezinswoningen.

1

Hoe ziet de planning er nu uit?

We zijn op dit moment druk bezig om alles verder uit werken. Naar verwachting gaan de appartementen tweede kwartaal 2020 in verkoop. Prognose start bouw is eerste kwartaal 2021. De eerste appartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 opgeleverd. 

  Ik heb een vraag?
  Bekijk het woningaanbod