Omgevingsvergunning Tuin 22 onherroepelijk

31 januari '22

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Tuin 22. De omgevingsvergunning is onherroepelijk er daarmee zijn alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst vervuld. 

Naar de notaris

Nu de bouw van de nieuwbouwwoningen in Tuin 22 binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar als koper voor 1 maart langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Projectnotaris BolscherBrugDeijl neemt contact op met alle kopers voor het inplannen van een afspraak voor het onderteken van de leveringsakte en de hypotheekakte. De afspraken worden vanaf 7 februari ingepland. 

Wanneer start de bouw?

In de week van 22 februari wordt er gestart wordt met het aanbrengen van de bodembronnen voor de warmtepompen en begin april starten dan de heiwerkzaamheden. We zullen tijdens de bouwperiode ook maandelijks een drone video op de website delen om alle kopers op de hoogte te houden van de bouw. Wij wensen de kopers mede namens Dura Vermeer een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.