Sanitair van Geberit en Grohe kranen

28 januari '21

Alle woningen in Tuin 21 worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Elk huis krijgt sanitair van Geberit en kranen van Grohe. Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

Toiletruimte

De toilet ruimte wordt praktisch en modern. Zo is het toilet van het type Geberit Smyle Sqaure en de witte Argos spoelknop is van Wisa. De fontein 38x28 cm is van Geberit Icon en krijgt een chromen kraan van Grohe, type Concetto. De Geberit afvoer loopt via een verchroomde buis.

Toilet Sphinx
Fontein
Grohe Kraan

Badkamer

Ook in de badkamer is het sanitair van Geberit en de kranen van Grohe. Zo is het toilet hetzelfde als in de toiletruimte en krijgen de woningen die op de eerste verdieping een separaat toilet hebben ook hetzelfde fonteintje. De beneden- en bovenwoningen krijgen een witte Geberit Icon Square enkele wastafel van 60 cm alle andere woningen krijgen een dubbele wastafel van hetzelfde type maar dan 120 cm breed en 48 cm diep. De bijpassende mengkraan is van Grohe, type Concetto en de rechthoekige spiegel is 60x 80 cm of 120 x 80 cm, afhankelijk van het formaat wastafel. Alle woningen krijgen een elektrische handdoeken radiator. Het douchesysteem met thermostatische mengkraan is van Grohe, type Tempesta. De inloopdouche krijgt een douchegoot Easydrain Multi rooster en geen douchewand maar een gemetseld muurtje. Wel zo mooi, toch? 

Easydrain
Dubbele wastafel Sphinx
Mengkraan Grohe
Douche Grohe
1
2
4

Tegelwerk

De vloeren van het toilet en van de badkamer worden voorzien van antracietgrijze vloertegels (330 x 330 mm). De wanden van het toilet en de badkamer worden voorzien van witte wandtegels (150 x 300 mm liggend geplakt). De wandtegels in het toilet tot een hoogte van circa 120cm boven de vloer en in de badkamer tot aan het plafond.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Wil je de badkamer meer naar je zin maken? Het is bijvoorbeeld mogelijk om optioneel te kiezen voor een bad. Of geef je badkamer meer bergruimte met een mooie (optionele)onderbouw onder de wastafel. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. 

  Bekijk het woningaanbod
  Wanneer start de verkoop?