Varen en wonen aan het water in Laakse Tuinen

11 oktober '19

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort en staat garant voor hoogwaardig wonen, met veel voorzieningen binnen handbereik. Je woont hier heerlijk aan het water. In de zomer stap je in je eigen elektrische bootje om lekker te varen en in de winter kan je wellicht wel voor je deur schaatsen. We heten je van harte welkom in Laakse Tuinen: een van de leukste nieuwbouwwijken van Nederland!

Wat wonen in Amersfoort Vathorst zo aantrekkelijk maakt?

In Amersfoort Vathorst hebben veel inwoners een bootje. En wie weet jij straks ook? Want wanneer je een woning koopt met overtuin ben je altijd verzekert van een aanlegplaats voor je fluisterbootje. Zo kan je in de zomer heerlijk varen op de grachten of op het riviertje De Laak Tussen Vathorst en Bunschoten-Spakenburg. Doordat De Laak is verbreed, verdiept en voorzien is van sluizen is een mooie vaarroute ontstaan. De hele vaarroute van de Laak tot aan horecagelegenheid ‘De Kooi’ in Bunschoten is in totaal 5,5 km. Tijdens het vaarseizoen, van 1 april tot 1 november, kunnen de sluizen in Vathorst en Bunschoten handmatig bediend worden door middel van een sms-code.

1
1

Een overtuin met aanlegplek voor je boot

Vaar jij straks in een sloep of elektrisch bootje over het water? Of ga lekker kanoën, suppen of schaatsen. Het kan straks allemaal in jouw overtuin! Er zijn nog diverse woningen met overtuin vrij in Laakse Tuinen. Wat dacht je van een hoekwoning vanaf € 438.500 of 2 onder 1 kapwoning vanaf € 463.500? Bekijk snel het gevarieerde woningaanbod. 

Nog diverse bouwnummers vrij! Bekijk het woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen