Verkoop Laakse Kroon I, IV en V gestart

18 augustus '20

Het is zover: de verkoop van de appartementen en woningen in Laakse Kroon is gestart! Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account en kan t/m dinsdag 25 augustus 17.00 uur. Een dag later wijzen we de woningen toe.

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Welk bouwnummer is jouw favoriet? Je kunt t/m dinsdag 25 augustus 17.00 uur online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Vergeet niet je financiële check te uploaden. Op woensdag 26 augustus om 17.00 uur worden de woningen toegewezen. Je krijgt dan een mail of je optant of reservekandidaat bent, maar je kunt ook zelf inloggen in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Woningen in 3D bekijken

Het is vanaf vandaag mogelijk om zelf online jouw nog te bouwen appartement of woning in 3D te bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van Laakse Kroon I, Iv of V af en kijk van bovenaf de appartementen of woningen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Klik, kijk en bewonder.

Naar de woonconfigurator