Verkoop Laakse Kroon II en III gestart

27 oktober '20

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Laakse Kroon II en III is gestart! Je kunt t/m dinsdag 3 november 15.00 uur online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Vergeet niet je financiële check te uploaden! Op woensdag 4 november uur worden de woningen toegewezen. Twijfel je nog tussen enkele bouwnummers? Misschien dat de woonconfigurator die nu live staat je kan helpen!

image alt

Woonconfigurator

Sinds vandaag staat de 3D configurator van Laakse Kroon II en III op de website. In deze configurator zie je in een overzicht alle appartementen en kun je om de gebouwen of een individueel bouwnummer heen draaien. Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze woonconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld het dak van het appartementencomplex af en kijk van bovenaf het appartement in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Wil je weten tot hoe laat je zon hebt in je tuin of balkon? Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl. Klik, kijk en bewonder.

Naar de woonconfigurator
Welk bouwnummer is jouw favoriet? Voorkeuren doorgeven
Ik heb een vraag? Contact opnemen