Verkoop Laakse Tuin 21 gestart

15 april '21

Het is zover: de verkoop van de woningen in Tuin 21 is gestart! Je kunt t/m donderdag 22 april 14.00 uur online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Vergeet niet je financiële check te uploaden! Op vrijdag 23 april om 14.00 uur worden de woningen toegewezen. Twijfel je nog tussen enkele bouwnummers? Misschien dat de woonconfigurator die nu live staat je kan helpen!

image alt

Woonconfigurator

Sinds vandaag staat de 3D configurator van Tuin 21 op de website. In deze configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om de gebouwen of een individueel bouwnummer heen draaien. Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze woonconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen woning bekijken. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Wil je weten tot hoe laat je zon hebt in je tuin of balkon? Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl. Klik, kijk en bewonder.

Naar de woonconfigurator
Welk bouwnummer is jouw favoriet? Voorkeuren doorgeven
Ik heb een vraag? Contact opnemen