Verkoop Tuin 23 gestart

16 februari '22

Het is zover: de verkoop van de woningen in Tuin 23 is gestart! Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account en kan t/m woensdag 23 februari 14.00 uur. Op donderdag 24 februari, wijzen we de woningen toe. Vergeet niet je financiële check te uploaden!

Let op: Voor bouwnummer 232 t/m 236 en 322 t/m 332 loopt er nog een bestemmingsplan procedure waardoor de overeenkomsten die nodig zijn voor de aankoop van deze woningen, vanaf medio april 2022 getekend kunnen worden. 

Voorkeuren doorgeven
image alt

Woonconfigurator Tuin 23

Sinds vandaag staat de 3D woonconfigurator van Tuin 23 op de website. In deze configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om de gebouwen of een individueel bouwnummer heen draaien. Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze tool kan je zelf online jouw nog te bouwen woning bekijken. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Wil je weten tot hoe laat je zon hebt in je tuin of balkon? Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

Woonconfigurator bekijken

Hoe werkt het?

In de video hieronder laten we je aan de hand van de woonconfigurator van Tuin 21 zien hoe het precies werkt.

Welk bouwnummer is jouw favoriet? Voorkeuren doorgeven
Ik heb een vraag? Contact opnemen