Verkoop Tuin 1b gestart

11 december '19

Het is zover: de verkoop van Laakse Tuinen - Tuin 1b is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken op de start verkooppagina. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

Heb je nog geen account?

Maak er dan snel een account aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 18 december 17:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats en zullen alle inschrijvers op donderdag 19 december hierover bericht ontvangen. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Heb je nog geen financiële check?

Heb je nog geen financiële check? Geen paniek! Je kunt zo'n check gratis laten uitvoeren bij de De Rabobank. Stuur Olav van Kampen van Rabobank Amersfoort Eemland een e-mail financieeladvies.amersfoorteemland@rabobank.nl. 

Je kunt t/m woensdag 18 december 17.00 uur je financiële check uploaden. 

Olav van kampen

Online kopen

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen ontvang je een mail om je optie te bevestigen, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Vervolgens bepaal jij hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Wil je eerst een afspraak met de makelaar om vervolgens de koopcontracten thuis digitaal te ondertekenen? Of doorloop je het proces helemaal online zonder tussenkomst van de makelaar? Uiteraard behoort het maken van een afspraak bij de makelaar i.c.m. het ondertekenen van de koopcontracten bij de makelaar ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!