Verkoop Tuin 2 gestart

17 juni '19

Het is zover: de verkoop van Laakse Tuinen - Tuin 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken op de start verkooppagina. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

17 juni 2019

Vragen? Kom naar de inloopavond

Heb je nog vragen? Kom dan vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur naar het i-centrum Vathorst, (Veenslagen 2 in Amersfoort) om je te laten informeren over deze fraaie woningen! De aannemer, de verkoopadviseurs en adviseurs van de Rabobank zijn ook aanwezig!

Heb je nog geen account?

Maak er dan snel een account aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 24 juni 17:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats en zullen alle inschrijvers op dinsdag 25 juni hierover bericht ontvangen. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Heb je nog geen financiële check?

Heb je nog geen financiële check? Kom dan naar de inloopavond. De Rabobank is deze avond aanwezig. Afhankelijk van de drukte is het mogelijk om deze avond een financiële check te laten doen. Neem hiervoor een recente salarisstrook mee. Het is ook mogelijk om Olav van Kampen van Rabobank Amersfoort Eemland een mail te sturen: financieeladvies.amersfoorteemland@rabobank.nl.

Online kopen

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen ontvang je een mail om je optie te bevestigen, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Vervolgens bepaal jij hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Wil je eerst een afspraak met de makelaar om vervolgens de koopcontracten thuis digitaal te ondertekenen? Of doorloop je het proces helemaal online zonder tussenkomst van de makelaar? Uiteraard behoort het maken van een afspraak bij de makelaar i.c.m. het ondertekenen van de koopcontracten bij de makelaar ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!