Verkoopupdate Laakse Tuinen

28 oktober '20

De bouw van de eerste woningen in Laakse Tuinen is in volle gang en ook de verkoop verloopt voorspoedig. Maar wat is er nu nog beschikbaar en hoeveel procent is er nu precies verkocht? We vertellen je het graag.

1

Tuin 1 - 100% verkocht

Zowel in Tuin 1a en Tuin 1b zijn alle woningen verkocht. De bouw is gestart en verloopt voorspoedig. 

Tuin 2 - 97% verkocht

In Tuin 2 is op dit moment 97% verkocht en de bouw is in volle gang. Alleen bouwnummer 234 is nog vrij! Bekijk de video om de woning van binnen te zien. Is dit jouw droomwoning? Vraag dan meteen een optie aan via de website. In overleg met de makelaar is het eventueel mogelijk de woning te bezichtigen. 

1

Tuin 3a - 94 % verkocht

Van de 32 woningen zijn alleen bouwnummer 313 en 315 nog niet verkocht. Deze 2 tussenwoningen staan wel onder optie. Inmiddels zijn de grondwerkzaamheden afgerond en zijn de heiwerkzaamheden deze week gestart. 

Tuin 3b - 82% verkocht

Op dit moment zijn 28 woningen verkocht, staan 5 woningen onder optie en is er 1 woning vrij. Bouwnummer 350 is nog beschikbaar. Het gaat om een tussenwoning van 169 m2 met een overtuin aan het water. Wie weet ligt jouw elektrische bootje hier straks wel?

1
1

Laakse Kroon I, IV en V - 74% verkocht

De verkoop van de appartementen en woningen in Laakse kroon is super snel gegaan. Er is binnen 2 maanden al 74% verkocht! Er staan op dit moment nog 2 tekenafspraken gepland en er staan 4 bouwnummers onder optie. 

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod