Voordelen woonkamer en keuken op aparte verdieping

24 maart '20

Ben je opzoek naar een woning met een unieke indeling? Kijk dan eens binnen bij bouwnummers 317, 318 en 319. Deze woningen hebben allemaal een keuken met vide op de begane grond en een woonkamer op de eerste verdieping. Door het enorme raam aan de voorkant van het huis zijn beide vertrekken enorm licht en heb je een prachtig uitzicht over het water.

image alt

Een vide als eye-catcher

Er zijn meerdere voordelen wanneer jouw keuken met vide en woonkamer niet op dezelfde verdieping zitten. Wat dacht je van een gezellig avondje eten met vrienden terwijl de kinderen op de eerste verdieping lekker voor de tv hangen? De keuken met kookeiland is de plek om uitgebreid te koken en eten met het hele gezin en bij uitstek de ruimte om feestjes te geven of visite te ontvangen. De woonkamer op de eerste verdieping blijft dan echt de plek om te relaxen met het hele gezin. En heb je een keer geen zin om de keuken op te ruimen? Dan is het wel zo fijn dat je al die rommel vanaf je bank niet ziet staan. Een bijkomend voordeel!

Daarnaast zorgt een vide er voor dat je twee aparte ruimtes of verdiepingen op te gekke wijze met elkaar kunt verbinden en het geheel een open karakter krijgt. Een vide is echt een eye-catcher en geeft veel daglicht maar laat het ook veel lucht circuleren. Het verstrekt het ruimtelijk gevoel en creëert in combinatie met een grote lamp een wauw-gevoel.

  Bekijk bouwnummer 319
  Bekijk bouwnummer 317