Wonen in Amersfoort Vathorst. Nu extra aantrekkelijk!

22 november '19

Er zijn nog slechts enkele woningen vrij in Laakse Tuinen vanaf € 353.000 v.o.n. Woon jij straks in een energieneutrale hoekwoning aan een kindvriendelijke hofje? Of zie jij jezelf wel wonen in een 2 onder 1 kapwoning met overtuin aan het water? Het aanbod is divers!

Bekijk het woningaanbod
Overtuin

Gratis aanlegsteiger voor je boot en 2 tuinen

In Amersfoort Vathorst hebben veel inwoners een bootje. En wie weet jij straks ook? Want wanneer je een woning koopt met zowel een achtertuin als overtuin ben je altijd verzekert van een aanlegplaats voor je fluisterbootje. Zo kan je in de zomer heerlijk varen op de grachten. Vaar jij straks in een sloep of elektrisch bootje over het water? Of ga lekker kanoën, suppen of schaatsen. Het kan straks allemaal in jouw overtuin, die overigens 2 jaar onderhoudsvrij is!

Gratis interieurworkshop

De eengezinswoningen in Laakse Tuinen bieden alle ruimte voor jouw woonideeën. Zie jij jezelf hier wel wonen? Dan hebben we goed nieuws: je profiteert namelijk tijdelijk van een gratis interieurworkshop bij aankoop van een woning in dit nieuwbouwplan in Amersfoort Vathorst. Tijdens de interieur workshop leer je aan de hand van 2 interieurarchitecten hoe je je eigen huis kunt indelen. En daarnaast leer je meteen je toekomstige buren kennen. Hoe leuk is dat!

Interieur
Zonnepanelen

Gratis zonnepanelen en hypotheekvoordeel

Koop je een woning in Laakse Tuinen dan krijg je 11 tot 19 zonnepanelen gratis. Zo heb je straks een energieneutraal huis en daardoor kan je tot maar liefst € 15.000 extra lenen en krijg je korting op je hypotheekrente. Daarnaast liggen bij sommige woningen de zonnepanelen niet op het dak maar op een carport. Een extra voordeel is dat je dan in de winter niet hoeft te krabben! 

Overtuigd? En wil je een vrijblijvende optie?

Heb je interesse in 1 van deze bouwnummers? Klik door onderstaande kaart en je ziet precies welk bouwnummer waar ligt. Klik op het bouwnummer van je voorkeur en geef daar aan dat je geïnteresseerd bent. De makelaar neemt dan contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf direct contact met de makelaar opnemen door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl of te bellen naar 033-4669902.

  Bekijk het woningaanbod
  Ik heb een vraag