Wonen in Laakse Tuinen

22 juli '19

Met een dampende kop koffie en de krant in je handen stap je het ochtendzonnetje in. De kinderen schieten langs je heen naar buiten, giebelend op weg naar het speelveldje. Je nestelt je bij de voordeur en leest op je gemak de krant uit. De buurman waait aan en vraagt of je zin hebt in een vaartochtje. Samen steken jullie de autoluwe straat over en stappen in zijn fluisterbootje. Zonnebril op en varen maar. Het kan zomaar een dag uit jouw leven zijn wanneer je in De Laakse Tuinen woont!

Energieneutrale eengezinswoningen

Comfortabel wonen en leven gaat het beste in een omgeving die duurzaam en bewust is aangelegd. Daarmee zit het wel goed in Laakse Tuinen. Alle woningen krijgen zonnepanelen en een bodemwarmtepomp voor verwarmen en koelen van het huis. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst. Een bijkomend voordeel: de lage energierekening! Bekijk het woningaanbod.

tuin 1

Inclusief badkamer en keuken

Alle woningen in Laakse Tuinen krijgen standaard een badkamer met o.a. inloopdouche en dubbele wastafel. De kranen zijn van Grohe en het sanitair van het merk Sphinx. Ook de keuken zit standaard bij de prijs inbegrepen. En is vrij luxe te noemen mede door de apparatuur van Siemens. Benieuwd naar jouw nieuwe keuken en badkamer?

€ 15.000 extra lenen

Wist je dat je € 15.000 extra kunt lenen doordat de woningen in Laakse Tuinen een EPC van o hebben? Dat is mooi meegenomen! Meer weten?

Solar carports

Nooit meer je auto krabben! In Tuin 1a krijgen vrijwel alle woningen een solar carport parkeerplek. Ideaal want je auto staat altijd droog en er wordt tegelijkertijd stroom opgewekt. Hoeveel parkeerplaatsen welk bouwnummer krijgt? Lees snel verder.

Solar carports

Enthousiast?

Zie jij jezelf wel wonen in 1 van de woningen met een v.o.n. prijs van € 359.500? Schrijf je dan voor 31 juli 17.00 uur in voor het huis van jouw dromen! Op donderdag 1 augustus laten we je weten of je een woning toegewezen hebt gekregen. 

Inschrijven