Woningen Tuin 1b toegewezen. Nog enkele woningen vrij!

19 december '19

De woningen zijn toegewezen en er zijn nog bouwnummers vrij! Voor iedereen die een optie op een woning in Tuin 1b heeft, is het mogelijk om het aankoopproces volledig online te doorlopen. Je kunt zelfs digitaal een handtekening zetten onder je koopovereenkomst! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook.

Je hebt een optie! Koop jij je huis online?

Je bent vrij om te kiezen voor online kopen. Wees niet bang... Als je hiervoor kiest heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap naar het digitaal tekenen. Je wordt gevraagd om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contract moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract die je thuis - of waar dan ook - digitaal kan ondertekenen via iDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Geen woning? Er zijn nog bouwnummers vrij!

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien er een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar.

Maar misschien zit jouw droomhuis er als nog wel bij? Er zijn namelijk nog 4 hoekwoningen en 1 tussenwoning vrij. Het gaat om bouwnummers 101, 103, 118, 122 en 127.  En ook in Tuin 1a en Tuin 2 zijn nog woningen vrij. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod in de kaart hieronder en bel Makelaardij De Parel op 033-4669902 voor een optie. 

Niet alle woningen zijn toegewezen Bekijk beschikbaar woningaanbod
Ik wil een optie op een woning Bel de makelaar