Woningtypes Tuin 1c bekend

14 januari '20

In Laakse Tuinen - Tuin 1c komen 3 appartementencomplexen en 2 blokken met grond gebonden woningen. Naar wat voor woning ben jij opzoek en past dit binnen je budget? Kies je voor een 2-, 3 of 4-kamer appartement of gaat je voorkeur uit naar een 4-laagse tussen- of hoekwoning? Bekijk snel het nieuwe woningaanbod en laat je NAW-gegevens achter onder jouw favoriete woning.

Naar het woningaanbod

Hoek- en tussenwoningen

In Tuin 1C komen 4 hoekwoningen en 3 tussenwoningen, met een woonoppervlakte van circa 144-152 m2. Op de begane grond is een inpandige berging, met directe toegang naar de parkeergarage. Op de 1e verdieping is de woonkamer, met een oppervlakte van circa 50 m2. Vanuit de woonkamer betreed je dektuin, die ruim 9 meter lang is. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met 2e toilet, ligbad en douche. De tussenwoningen hebben een vanafprijs van € 435.000 v.o.n. en de hoekwoningen hebben een vanafprijs van € 465.000 v.o.n. Let op dit zijn indicatieve prijzen, dus deze kunnen nog veranderen!

De Laakse Kroon IIII

test

De Laakse Kroon IIIII

test

Appartementen

In Tuin 1C realiseren we onder andere 3 appartementengebouwen met in totaal 46 appartementen, met 3 of 4 kamers.

3-kamer appartementen
De 23 driekamerappartementen bevinden zich in De Laakse Kroon I, II en III op de begane grond, 1e en 2e verdieping. De appartementen op de begane grond hebben een tuin, de overige appartementen krijgen een balkon. De woonoppervlakten variëren van circa 80 tot 113 m2. De indicatieve vanafprijs voor dit type appartement is € 320.000 v.o.n.

4-kamer appartementen
De 23 vierkamerappartementen bevinden zich in De Laakse Kroon I, II en III op de begane grond, 1e, 2e of 3e verdieping. De appartementen op de begane grond hebben een tuin, de overige appartementen krijgen een balkon. De woonoppervlakten variëren van circa 100 tot 153 m2. De indicatieve vanafprijs is € 340.000 v.o.n.

De Laakse Kroon I

test

De Laakse Kroon II

test

De Laakse Kroon III

test

Heb je interesse in een bepaalde woning?

Dan is het belangrijk om je NAW-gegevens achter te laten onder het woningtype van je voorkeur. Hierdoor blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en dit telt tevens mee als aanmeldduur bij de toewijzing van de woningen. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen