Zo mooi wordt Laakse Kroon I, IV en V

27 juli '20

De exterieur en interieur beelden van Laakse kroon I, IV en V zijn klaar. Er zijn ook meerdere 360 graden beelden gemaakt. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden dan snel.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Wat zijn de exterieur en interieur beelden prachtig geworden! Alle artist impressions zijn inmiddels op de website gezet. Je kunt ze hieronder bekijken of onder het woningaanbod. Zie jij jezelf al wonen in een eengezinswoning of appartement met balkon of tuin met uitzicht op de prachtige binnentuin?

360 graden beelden

Kijk je mee? Je kunt de binnentuin en vogelvluchten 360 graden bekijken via een VR bril of door te swipen op je mobiel. Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

image alt

Interieur beelden

Benieuwd hoe de woningen en appartementen er van binnen uit komen te zien? Op het beeld hiernaast zie je het interieur van een hoekwoning, bouwnummer 404. Van de appartementen hebben we 360 graden interieur beelden gemaakt van bouwnummers 112, 123, 131 en 132. Je kunt deze hieronder bekijken in numerieke volgorde. Door deze beelden krijg je een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld. Welk appartement past het beste bij jouw wensen? 

  Meer nieuws lezen
  Woningaanbod bekijken