Zo mooi wordt Tuin 3a

25 februari '20

De exterieur en interieur beelden van Laakse Tuinen - Tuin 3a zijn klaar. Er zijn ook twee 360 graden interieur beelden gemaakt. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden dan snel.

Interieur beelden

Benieuwd hoe de woningen in Tuin 3a er van binnen uit komen te zien? Bekijk dan de interieur beelden van bouwnummers 301, 309, 317 en 326 hieronder. Alle 4 de woningen zijn totaal anders. Zo heeft bouwnummer 301 een perfecte plattegrond om stalen deuren te plaatsen zodat je een aparte zithoek en eetgedeelte creëert. Bij bouwnummer 309 is er voldoende plek voor een groot kookeiland. Daarentegen heeft bouwnummer 317 echt een unieke indeling waarbij de keuken met vide zich op de begane grond bevindt en de woonkamer op de eerste verdieping. En bij bouwnummer 326 staat de keuken in het midden van de woning, zodat je altijd in contact staat met je gezin. Door deze beelden krijg je een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld. Welke woning past het beste bij jouw wensen? 

Exterieur beelden

Wat zijn de beelden prachtig geworden! Alle artist impressions zijn inmiddels op de website gezet. Je kunt ze bekijken onder het woningaanbod. De artist impressions laten de verschillen tussen de woningen goed zien. Zie jij jezelf al wonen in een statig vrijstaand huis, een ruime hoekwoning of een sfeervolle tussenwoning in een lommerrijke straat of kies je voor een woning aan het water met de woonkamer op de eerste verdieping?

360 graden interieurs

Kijk je mee? Je kunt van elk woningtype de woonkamer en keuken 360 graden bekijken. Bij type J kan je ook de slaapkamer bekijken. Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van jouw nieuwe huis. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

  Meer nieuws lezen
  Woningaanbod bekijken